Πώληση Δυάρι, Tulum, Quintana Roo, Μεξικό, Aldea Zama 5

Πώληση - Cod. 42083

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 83 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Θα ήθελα να παρουσιάσω το μοναδικό διαμέρισμα στο Tumu (Μεξικό)
Το πολυτελές διαμέρισμα, εμβαδού 83 m2, βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο της πολυκατοικίας.
Αποτελείται από μια μικρή κουζίνα με σαλόνι και μπαλκόνι, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Ο εξοπλισμός της εγκατάστασης σχεδιάστηκε με υλικά υψηλής ποιότητας με έμφαση στη λειτουργικότητα και την αισθητική. Η μικρή κουζίνα είναι επιπλωμένη με όλες τις απαραίτητες οικιακές συσκευές, π.χ. ένα ψυγείο, ένα φούρνο, ένα πιάτο μαγειρέματος, ένα πλυντήριο ρούχων και πιάτα. Το σαλόνι διαθέτει έναν άνετο καναπέ, ένα τραπέζι με καρέκλες και μια μεγάλη τηλεόραση με πρόσβαση σε κανάλια internet. Υπάρχει ένα βολικό ντους στο μπάνιο. Για τη διευκόλυνση του ιδιοκτήτη ή των επισκεπτών του, η εγκατάσταση είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi.
Μια επιπλέον ευκολία είναι μια βεράντα στην ταράτσα του κτιρίου με χώρο για να καθίσετε. Η θέα από τη βεράντα είναι τόσο υπέροχη όσο αυτή η βεράντα για τη βραδινή ανάπαυση.
Το διαμέρισμα ανήκει στο συγκρότημα κατοικιών που ιδρύθηκε το 2020. Βρίσκεται στην ξενοδοχειακή συνοικία Zama του Tulum, η οποία είναι από καιρό γνωστή για τα αμέτρητα εστιατόρια, τα καταστήματα, τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων/σκούτερ και την εγγύτητα στις διάσημες παραλίες, όπως η Νότια Η παραλία Tulum και η παραλία Λας Πάλμας.
Κόστος 190 000 USD

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB