Πώληση Οικόπεδο, Tulum, Tulum, Μεξικό, carr. chetumal benito juarez km 251

Πώληση - Cod. 28560

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Bahia Principe Residences & Golf προσφέρει την ευκαιρία να ζήσουν σε εξέλιξη βρίσκεται στην πιο προνομιακή της Καραϊβικής, όπου είναι ήδη εγκατεστημένα τα Bahia Principe Hotels & Resorts, και των οποίων οι υποδομές και οι υπηρεσίες θα ωφελήσει τους κατοίκους αυτών των πολυτελών εξελίξεις ακίνητων περιουσιών.

Οι ιδιοκτήτες της Bahia Principe Riviera Maya Κατοικίες γκολφ θα έχουν πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες σε μικρή απόσταση από το έργο, που καλύπτει όλες τις ανάγκες για να απολαύσετε μια μοναδική και ευχάριστη διαμονή στην κατοικία τους.

ΣΧΟΛΕΙΑ Υπάρχουν αρκετές επιλογές των σχολείων κοντά: Puerto Aventuras Εκπαιδευτικό Κέντρο, το οποίο προσφέρει το νηπιαγωγείο έως το γυμνάσιο, ένα πλήρως δίγλωσσο σχολείο ή διάφορες επιλογές σε Playa del Carmen, όπως το Ινστιτούτο Tepeyac, επίσης, δίγλωσσο και αναγνωρίζονται ως πρώτης κατηγορίας στο Μεξικό.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Το πιο κοντινό νοσοκομείο για Bahia Principe Κατοικίες και Γκολφ είναι Hospiten σε Playa del Carmen μόλις 20 λεπτά με τα πόδια, έχοντας κατά νου ότι αυτή η αλυσίδα προσφέρει 24 ώρες ιατρική υπηρεσία στο "Hacienda Doña Isabel", για κάθε επείγουσα φροντίδα.

ΜΑΡΙΝΑ: Μόλις 15 λεπτά με τα πόδια θα βρείτε μια όμορφη μαρίνα που ονομάζεται "Puerto Aventuras" τόπος αναψυχής και αθλητισμού, όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας μαρίνα έχει να προσφέρει.

Riviera Maya Golf Club είναι μια εντυπωσιακή αρχιτεκτονική σχεδίαση, όπου ο διάσημος Robert Trent Jones II έχει δημιουργήσει μια συνέργεια μεταξύ των γήπεδο γκολφ 27 οπών μας με την υπέροχη Μάγια ζούγκλα, φυσικές λίμνες και cenotes.

Όλοι οι ιδιοκτήτες έχουν άμεση πρόσβαση σε ελκυστικές εκπτώσεις σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται. Σας προσκαλούμε την ευκαιρία να περάσουν μια αξέχαστη μέρα στις εγκαταστάσεις μας στο Riviera Maya Golf Club.

Στην καρδιά του προγράμματος, θα βρείτε μεγαλοπρεπή κλαμπ μας με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη την επίσκεψή σας με τα υψηλότερα πρότυπα της πολυτέλειας, άνεσης και ποιότητας. Υπηρεσίες που κάνει από αυτό, ένα πρώτης κατηγορίας γκολφ κλαμπ στο Μεξικό, πάντα αναζητούν την μέγιστη ικανοποίηση του όλους τους λάτρεις του γκολφ, το γήπεδο γκολφ έχει τις υπηρεσίες τροφίμων και ποτών, μπορείτε να απολαύσετε γαστρονομικές προσφορές μας, Αμαξίδια του γκολφ είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που ενσωματώνει GPS, εύκολο στη χρήση για τον υπολογισμό των αποστάσεων, σκορ, και να ζητήσει τυχόν πρόσθετες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο κλαμπ θα βρείτε ένα εστιατόριο με υπέροχη θέα πάνω από το γήπεδο του γκολφ, η κοινωνική περιοχή είναι ιδανική για χαλάρωση μετά από μια παρτίδα γκολφ, το μπαρ με μια μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ φτιαγμένα με τοπικά φρούτα και ενοικίαση πρώτης κατηγορίας εξοπλισμό μας Callaway.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB